Tekster omkring indretning

Tekster omkring boligen

Der er gennem tiderne blevet skrevet mange forskellige tekster omkring boligen og de forskellige facetter, som der er ved en bolig, hvem der lever i den og hvordan vi lever i den. Det er et super interessant emner, som vælder af indhold der blot skal fortolkes og udleves i virkeligheden. I denne artikel vil vi dykke ned i en række af forskellige tekster omkring boligen, som kan handle omkring alt mellem himmel og jord. Det kan være digte omkring det at leve i nuet i sin bolig, til indretningsartikler for at optimere sin bolig eller inspirationstekster der har til hensigt at hjælpe alle og enhver med at skabe et bedre hjem. Der er vel ikke så meget andet for, end blot at komme i gang.

Den første tekst, som vi skal dykke ned i er skrevet af en ukendt person og opstøvet fra en flyer, der hang på biblioteket i Hillerød. Det var en person her fra foreningen som så denne flyer og tænkte, at det da var en vældig interessant tekst, som kunne være interessant for tekstanalyse.dk og i sandhed så bringer vi den videre i artikel her.

“Søger du hjælp til at skabe plads, indrette rum eller effektivisere din bolig, så kan jeg hjælpe dig mod en lille betaling i den anden retning. Jeg er uddannet indretningsspecialist med speciale i almene hjem, som har svært ved at finde plads til opbevaring og organisering af hjemmets mange ejendele og indretningsgenstande. Derfor kan jeg hjælpe på kryds og tværs i din indretning og uanset hvilket problem du står med. Måske ønsker du at effektivisere din hverdag eller måske ønsker du at organisere dig bedre og investere i reoler, skabe, skænke, vitrineskabe eller hylder som bedre kan rumme dit tøj, dine ejendele og andre ting som indgår i din hverdag. Uanset udfordringen, så står jeg klar til at hjælpe og du skal blot række ud.”

Det er jo en fantastisk lille tekst, som kommer fra en indretningsspecialist der blot ønsker at hjælpe andre med sine optrænede evner. Det er et klassisk eksempel på, at der er nogen som har noget at tilbyde og andre som står og mangler denne ydelse. Personen gør det godt med tydeligt at forklare hvad det er han eller hun tilbyder og også hvilken værdi det kan tilføre en eventuel familie, som står og mangler denne ydelse. For at forbedre teksten, så kunne personen måske komme lidt mere konkret ind på hvilke indretningsmuligheder som der er tale om eller hvilken erfaring, som personen har med helt specifikke ting fra førhen. Det kunne være at han eller hun helt specifikt har hjulpet en familie med at skabe Feng Shui i spisestuen ved at hjælpe dem med at placere spejlene helt rigtigt og i forhold til spisebord og spisebordsstole. Herved fik familien en ny energi, da husets chi kunne flyde frit gennem lokalerne. Det er naturligvis blot et eksempel, men det vil kunne hjælpe folk med bedre at forstå hvad præcist personen vil kunne hjælpe med.

Lad os hoppe friskt og frejdigt videre til den næste tekst, som er et citat fra en kendt indretningsspecialist, der blev trykt i en avis her forleden. Det var faktisk undertegnede som opdagede teksten eller citatet og fandt det utroligt interessant og inspirerende. Det kan forstås på mange forskellige måder og uanset om du står overfor at skulle indrette dit nye hjem eller blot er interesseret i emnet indretning, så tror jeg også at citatet vil fange dig. Det lød sådan her.

“Der er mange mennesker som ikke forstår vigtigheden af et roligt, effektivt og optimeret hjem. Der er så mange problemer i hverdagen, diskussioner mellem partnere og familiemedlemmer imellem som kunne undgås, hvis blot der blev sat mere fokus på indretningen og det en god og effektiv indretning kan betyde for en familie.”

Det er helt tydeligt hvad hensigten med dette citat er og selvom man ikke vidste at det kom fra en indretningspecialist, så kunne man nok godt gætte det. Her fanger personen et emne, som vi allesammen er bekendt med og italesætter det, hvormed det bliver fremhævet i vores bevidsthed. Det er en snedig taktik, når man kommer fra et fag som lever at netop det emne, som man har fremhævet, hvorfor der nok er bagtanker med citatet. Et rimeligt gæt ville være, at han senere refererer til sin butik eller hjemmeside, for at håbe på, at personer, som står med netop indretningsudfordringer, vil søge frem til ham og håbe på at han vil kunne hjælpe dem.

Det var alt for denne omgang og vi vender snart tilbage med flere tekster, som vi kan dykke ned i og lære fra. Indtil da på gensyn og hav en finurlig aften!